Un descendent d'Aristides Maillol demana que es mantingui el seu carrer

El Barça ha proposat canviar el nom pel de Johan Cruyff

jcarmengol9203729 barcelona  16 10 2008   fotografia   del mini estadi  espaci170328173429

jcarmengol9203729 barcelona 16 10 2008 fotografia del mini estadi espaci170328173429 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts

El besnet de la germana d'Aristides Maillol, Ivon Berta Maillol, ha afirmat que retirar el nom del carrer dedicat al pintor i escultor "no és una bona iniciativa", després de la proposta del FC Barcelona de dedicar el carrer de l'entorn del Camp Nou al futbolista holandès Johan Cruyff.

"Maillol és conegut a tot el món, hi ha obres seves als museus de les principals capitals. Hauria de ser un honor per al FC Barcelona estar en aquest carrer", ha assegurat el descendent de l'artista, en declaracions a la Cope.

Notícies relacionades

La junta directiva del Barça va anunciar dissabte passat que sol·licitarà a l'Ajuntament de Barcelona el canvi de denominació del carrer, seu social del club blaugrana, per la de Johan Cruyff, entre altres actuacions per homenatjar l'holandès, mort ara fa un any.

Ivon Berta Maillol ha afirmat que és la primera vegada que els demanen canviar el nom del carrer, i que fer-ho "seria perjudicial per a la imatge de Barcelona". "No pot ser que l'ajuntament estigui d'acord amb una iniciativa com aquesta", ha assenyalat, en referència al carrer que porta el nom de l'artista des del 1979.

Temes:

Johan Cruyff