Neymar i Rafinha, baixes davant el Deportivo

El davanter brasiler pateix unes molèsties musculars i el centrecampista té una gastroenteritis

marcosl37632386 barcelona s argentinian forward lionel messi  r   talks with170311184126

marcosl37632386 barcelona s argentinian forward lionel messi r talks with170311184126 / LLUIS GENE

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Luis Enrique haurà d'inventar un atac nou aquest diumenge a Riazor. No té dos dels tres jugadors que han sigut titulars en la reacció del Barcelona, tant a la Lliga com a la Champions. El tècnic té les baixes de Neymar i Rafinha, i per això haurà d'improvisar una davantera diferent. Només estarà davant el Deportivo Luis Suárez, obligant l'entrenador blaugrana a recórrer a Arda Turan i fins i tot Denis, en un rol molt més ofensiu que no ha desenvolupat moltes vegades aquesta temporada.

L'ANIVERSARI DE LA GERMANA DE NEYMAR

Neymar pateix, segons ha informat el Barcelona, unes molèsties musculars a l'adductor de la cama esquerra. No ha precisat el club el temps de baixa que haurà d'estar el brasiler, el gran heroi de la nit europea davant el París SG, "pendent que la seva evolució marqui la disponibilitat".

Notícies relacionades

L'absència del davanter a Riazor coincidirà també amb la presència de la seva germana a Barcelona, Rafaella, que aquest dissabte compleix 21 anys. En els dos anys anteriors, Neymar va tenir permís del club per viatjar a Brasil per celebrar l'aniversari de la seva germana i estar en la festa familiar. Rafinha és l'altra absència a causa de la gastroenteritis que pateix.

ALEÑÀ, CONVOCAT

Les baixes per lesió de Aleix Vidal, que s'ha acomiadat de la temporada, i de Mathieu han fet que Luis Enrique cridi Carles Aleñà, el centrecampista del Barça B. Masip, el tercer porter del primer equip, ha tornat a ser descartat.

Els 18 convocats davant el Deportivo

Descartat: Masip.