Dani Alves: "Anar-me'n gratis del Barça va ser una hòstia amb classe"

L'exblaugrana critica la junta de Bartomeu per "no tenir ni idea de com tractar els seus futbolistes"

 

  / REUTERS / ANTONIO BRONIC

1
Es llegeix en minuts

Dani Alves s'ha mostrat dolgut pel tracte rebut en la seva etapa final al Barcelona. El jugador de la Juventus parla sense pèls a la llengua de la seva sortida del club català i de la seva relació amb la directiva blaugrana en una entrevista concedida al diari 'Abc'. El futbolista brasiler recorda que durant la seva última etapa al Camp Nou els rumors sobre la seva possible sortida sempre eren tema d'actualitat. Alves acusa els directius de tractar-lo sense respecte "van ser molt falsos i desagraïts". Recorda que només li van oferir renovar perquè el club estava sancionat amb no poder fitxar, va ser llavors quan va preparar el terreny per a la seva possible sortida. "Vaig firmar una renovació amb clàusula lliure. Anar-me'n gratis del Barcelona va ser una hòstia amb classe", diu amb contundència atacant la junta de Bartomeu.

"Els directius fueron molt falsos i desagraïts" (Alves) 

Notícies relacionades

Alves també ha abordat la seva relació amb la premsa. "No m'agrada que inventin coses, manipulin i creïn mala maror. Em refereixo a la premsa esportiva de Madrid i Barcelona. Fan periodisme de barra de bar", ha dit el brasiler, que ha recordat que "tota la meva baralla amb Cristiano va ser per culpa de la premsa".

"El Madrid de Mourinho no sabia perdre. Va jugar brut" (Alves)

Cristiano es va enfadar amb el brasiler per unes declaracions que va veure a la premsa i no el va saludar a la gala de la Pilota d'Or 2015. La situació es va mantenir tensa uns mesos, fins que el portuguès "va recapacitar i es va adonar que les meves paraules havien sigut manipulades". En el primer Clàssic després d'aquesta gala van firmar la pau. Alves també deixa un encàrrec per a Mourinho en l'entrevista. "El Madrid de Mourinho no sabia perdre. Va jugar brut".

"La independència de Catalunya seria un error"

"Jo sempre apostaré per la via del diàleg i del consens". Dani Alves, l'exjugador del Barcelona, ha mostrat el seu perfil més diplomàtic quan li han preguntat sobre el procés polític que viu Catalunya. "La independència seria un error. Si Espanya i Catalunya se separen, totes dues hi sortirien perdent. Juntes són més fortes", ha dit el defensa del Juventus en la seva entrevista al diari 'Abc'. Després, Alves ha recordat que "vivim en una societat amargada, victimista i que posa moltes excuses per a tot. Hem de ser més feliços".

Temes:

Dani Alves