Emery: "No som inferiors a ningú, serà dur per a nosaltres i per a ells"

L'entrenador del París SG elogia el Barça, però es veu amb energia per eliminar-lo de la Champions

emery-1

emery-1 / PHILIPPE LOPEZ (AFP)

1
Es llegeix en minuts
ELOY CARRASCO / PARÍS (enviat especial)

Cansat de perdre sempre, o gairebé sempre contra el Barça (només ha guanyat un dels 23 partits en què s'han enfrontat), Unai Emery es pren cada partit "com si fos un tresor", segons ha revelat ell mateix abans d'enfrontar-se a l'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions al conjunt de Luis Enrique. Ara dirigeix el París Saint-Germain, un equip construït amb molts diners qatarians, que s'ha quedat, però, en el camí europeu sense arribar a la glòria. "És un tresor que pot explotar en qualsevol moment", ha dit Emery. "No som inferiors a ningú. Serà una eliminatòria dura per a nosaltres. Però també serà una eliminatòria dura per a ells", ha subratllat.

Notícies relacionades

Sense Motta (sancionat), però amb Pastore a punt de tornar, Emery creu que s'enfronten al Barcelona ("un dels millors equips del món", ha recalcat), però convençut de les seves possibilitats. "Cada partit i cada eliminatòria és una experiència per aprendre. És un moment únic i diferent per fer un pas més. Volem jugar bé i donar tot el possible per guanyar, pensem en positiu", ha dit l'exentrenador del Sevilla.

"Tenim jugadors molt importants que volen fer una bella història aquí" (Unai Emery)

El tècnic del París SG, un maniàtic de l'estratègia, considera que "la clau estarà en els duels individuals", i ha recordat la qualitat dels seus futbolistes. "Tenim jugadors molt importants que volen fer una bella història aquí. Farem de tot el possible per guanyar aquesta eliminatòria", ha dit Emery, a qui l'amo qatarià el pressiona perquè el conjunt francès faci un verdader salt de qualitat a la Champions. "Jo vull créixer, el PSG vol créixer, però tot és un procés, demà tenim un bon obstacle, el nostre treball ens farà avançar". Però davant tindrà el trident Messi-Suárez-Neymar. "¿Aturar-lo? No ens sentim inferiors a ningú".