Cavani: "Luis Suárez i jo som davanters diferents"

El golejador del París SG, que no es veu el salvador del seu equip, elogia el "físic i el joc amb el cos" del seu compatriota

marcosl35748244 football soccer   paris saint germain v girondins de bordeau170213132613

marcosl35748244 football soccer paris saint germain v girondins de bordeau170213132613 / JACKY NAEGELEN

1
Es llegeix en minuts
ELOY CARRASCO / PARÍS (enviat especial)

Salto té poc més de 100.000 habitants. Però en aquesta petita ciutat uruguaiana es va donar gairebé un esdeveniment històric fa 30 anys quan en pocs dies van néixer dos nens que ara són dues estrelles del futbol mundial. Luis Suárez, el davanter del Barcelona, és un pelet més vell que Edinson Cavani. El blaugrana va néixer el 24 de gener de 1987. El jugador del París SG ho va fer el 14 de febrer. "El meu millor regal d'aniversari seria poder guanyar el partit", ha dit el golejador d'Unai Emery esperant brillar just el dia del seu 30 aniversari. "Luis i i som davanters diferents. Ell juga molt bé amb el físic i amb el cos, el meu fort és més la mobilitat", ha declarat Cavani.

Notícies relacionades

Ibrahimovic se'n va anar a Anglaterra per retrobar-se amb Jose Mourinho, ara al Manchester United, i Cavani va renéixer al Parc dels Prínceps, convertit en la gran estrella de l'equip, encara que ell hagi difós, unes hores abans del duel amb el Barcelona, un aire de modèstia. "No jugo perquè es digui que Cavani va canviar el PSG, juguem i guanyem com a equip. No guanya només Cavani o Thiago Silva", ha dit el davanter uruguaià, apel·lant a la "força" del grup.

"Tenim un rival molt difícil, amb història i grandesa, però és un bon PSG" (Edinson Cavani)

En aquest sentit, ha recordat que "necessitarem l'ajuda de tots" per eliminar el Barcelona, un equip que recentment es troba en el camí dels parisencs. "Tenim un rival molt difícil, amb història i grandesa, pensem a regalar-nos una victòria que ens acosti a la següent fase. És un bon PSG", ha sentenciat.