Luis Enrique revela que el Barça busca un recanvi a Aleix Vidal

"És una baixa considerable, veurem a veure si trobem alguna cosa que ens convenç", comenta el tècnic blaugrana

1
Es llegeix en minuts
Eloy Carrasco
Eloy Carrasco

Periodista

ver +

El Barça està buscant un lateral dret. No té gaires opcions, però Luis Enrique, el tècnic blaugrana, ha sigut rotund després de la greu lesió d'Aleix Vidal, que estarà cinc mesos de baixa. "¿Fitxar? És una possibilitat, no ens hi hem de tancar", ha dit l'entrenador asturià, que ha recordat que l'absència d'Aleix és "considerable" perquè deixa la plantilla amb només un lateral dret. És Sergi Roberto. I no és un especialista.

"Veurem a veure si trobem alguna cosa que ens convenç", ha explicat Luis Enrique, que ha revelat la recerca del Barcelona d'un lateral dret condicionat per dues limitacions: només pot ser un defensa de la Lliga espanyola o un estranger que no tingui actualment equip. Tot i això, el tècnic ha demanat a Robert Fernàndez, el secretari tècnic, que activi el mercat.

Per a la final de Copa,  Luis Enrique no té laterals drets: Sergi Roberto (sancionat) i Aleix Vidal (lesionat)

Notícies relacionades

Luis Enrique no vol que el Barça hagi de viure amb només un lateral aquests quatre pròxims mesos. La situació és tan precària que en la final de la Copa del Rei, que es disputarà el 27 de maig contra l'Alabès al Vicente Calderón, no té cap lateral: Sergi Roberto està sancionat i Aleix Vidal està lesionat.

A més, Luis Enrique ha triat Nili Perdomo, el lateral dret suplent del Barça B, abans que Sergi Palencia, el titular. "Soc entrenador i he de prendre decisions, és un dels pocs del B que té experiència a Primera Divisió amb Las Palmas", ha confessat el tècnic asturià.