El club veu "difícil" trobar un substitut per a Aleix

"Ara toca recuperar-se per tornar més fort", diu el defensa després de tornar a casa

jdomenech37264902 deportes  aleix vidal sale de la cl nica de navarra tras su 170212195131

jdomenech37264902 deportes aleix vidal sale de la cl nica de navarra tras su 170212195131

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La depriment nit viscuda va deixar pas a un esperançador matí. Aleix Vidal va ser traslladat en cotxe a Barcelona després de ser operat a Vitòria de la luxació del turmell dret que es va produir davant l'Alabès, amb l’articulació ja reparada al quiròfan i protegida per una fèrula que portarà algunes setmanes.

Cinc mesos de paciència i convalescència esperen Aleix (27 anys). Una lesió considerada de llarga durada i que habilita el Barça a fer un fitxatge encara que s'hagi acabat ja el mercat d'hivern. Precisament durant diverses setmanes es va especular que el jugador de Puigpelat se n'aniria del Barça en el termini de fitxatges.

INSCRIT O SENSE CONTRACTE

El club veu «difícil» trobar un recanvi amb garanties per al defensa per les limitacions reglamentàries. El substitut hauria d’estar inscrit a la LFP o no tenir contracte amb cap equip, cosa que genera dubtes sobre el seu nivell futbolístic per recalar al Barça, a part que implicaria que li faltaria ritme de competició.

Ritme era el que estava adquirint Aleix en els últims partits, abans de caure a Mendizorroza i ser operat en un hospital. La decisió és en mans de Luis Enrique, que també és conscient de les limitacions econòmiques del Barça per atendre un desemborsament. Nili Perdomo, del filial, viatja amb el primer equip a París com a suplent de Sergi Roberto.

Notícies relacionades

«Gràcies a tothom pel suport que m'heu donat. Són coses del futbol que un no s'espera però que formen part de la nostra feina. Ara toca recuperar-se per a tornar més fort», va ser el missatge que va gravar Aleix Vidal a Vitòria abans de tornar a Barcelona.

A Aleix el van acompanyar el doctor Xavier Yanguas i Pepe Costa, de l'oficina d'atenció al jugador, fins a Sant Joan Despí. Amb les crosses va marxar després el jugador tarragoní cap a casa després de posar amb un somriure i iniciar el camí de tornada.