El Barça denuncia Tebas i Competició davant el Tribunal Administratiu de l'Esport

El club se sent atacat pels organismes esportius i anuncia que retira "tota la confiança" al president de la Lliga

 

  / EFE

1
Es llegeix en minuts

El Barça demana al Tribunal Administratiu de l'Esport (TAD) que "obri els procediments disciplinaris que corresponguin a Javier Tebas, president de la Lliga de Futbol Professional (LFP), i als membres del Comitè de Competició de la RFEF per les seves valoracions i manifestacions inadmissibles sobre el comportament dels jugadors del FC Barcelona quan van ser agredits durant el partit de dissabte passat contra el València a Mestalla".

Notícies relacionades

El club, en una nota emesa aquesta tarda, reacciona d'aquesta manera després de sentir-se atacat per les declaracions de Tebas i dels tres jutges de Competició, dels quals a més es coneix la seva passió pel Madrid, igual que Tebas. El club afegeix que posarà aquests casos en coneixement de Miguel Cardenal, secretari d'Estat per a l'Esport i president del Consell Superior d'Esports, perquè els traslladi al TAD, que és l'òrgan que ha de prendre una decisió sobre els fets denunciats.

A la vegada, el club blaugrana llança un dur atac al president de la Lliga. "El FC Barcelona fa una reprovació pública de Javier Tebas com a president de la LFP i li retira tota la seva confiança a partir d'aquest moment".