Arda i Rafinha també es lesionen

Els dos centrecampistes han caigut en l'últim entrenament i els substitueixen Aleix Vidal i el jove Carles Aleñà

 

  / VALENTÍ ENRICH

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Arda Turan i Rafinha han augmentat la llista de lesionats del Barça, que havia patit un sensible increment dimecres amb els problemes de Gerard Piqué Jordi Alba. Després de l'entrenament d'aquest divendres, previ al desplaçament a València, Luis Enrique ha registrat les baixes de dos nous jugadors.

Arda ha patit una contusió al colze esquerre. Els metges no precisen el temps de convalescència, només que no estarà en condicions de jugar a Mestalla. Rafinha també ha patit un cop; en el seu cas, al costat esquerre. Igual que Turan, el comunicat mèdic oficial només consigna que "l'evolució marcarà la disponibilitat" del futbolista brasiler.

Notícies relacionades

Aquestes inesperades baixes, sumades a les ja conegudes de Jasper Cillesen (turmell dret), Piqué (esquinç al turmell esquerre) i Alba (elongació al bíceps femoral esquerre), faciliten el retorn d'Aleix Vidal a les convocatòries després de vuit absències tècniques consecutives.

Tan sonada és la reaparició del tarragoní com la incorporació de Carles Aleñà. El centrecampista del filial, una de les grans promeses del planter, també va aparèixer en una llista de la temporada anterior. Va ser, precisament, en la visita a Mestalla corresponent a la Copa. En contrapartida, Luis Enrique recupera Sergi Roberto, que s'havia perdut dos partits per una lesió en l'aductor dret. 

La llista de convocats

Davanters: Messi, Suárez, Neymar, Alcácer.