L'un x un blaugrana

2
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

CILLESEN

Inèdit (5). Va debutar al Camp Nou i al cap de 90 minuts el culer encara no el coneix. L’Alabès li va xutar quatre cops i li va marcar dos gols. Hauria pogut fer alguna cosa més en el segon. Amb els peus va assumir menys riscos que Ter Stegen.

ALEIX VIDAL

Bast (4). Li falta finor en el toc i es va notar en un parell de controls i en la precisió imprescindible per culminar l’atac. Va xutar dos cops, fet que prova la seva voluntat ofensiva, però va haver de córrer molt cap enrere. Part implicada en l’1-2.

MASCHERANO

Fatal (4).Deyverson li va robar la cartera en el 0-1, més intuïtiu que ell en un centre, i va titubejar en una jugada de poca importància que Ibai va transformar en l’1-2 El més expert enrere va ser el més innocent, sense que aquesta virtut fos un valor afegit.

MATHIEU

Sorprenent (6).Va marcar el gol de l’esperança. A continuació va tenir el 2-1, però el seu desig d’aniquilar Pacheco a boca de canó li va fer xutar als aficionats. Es va lluir en l’àrea rival perquè no va tenir feina en la pròpia, ni en els gols visitants..

DIGNE

Acadèmic (6). Elegant i fi, va encara amb peus de plom als seus inicis, i aquesta timidesa es trasllada a la gespa. Va obrar amb més prudència que atreviment i els seus centres, prometedors, van portar poc verí i no van fer mal.

RAKITIC

Estable (6). Va aportar poc, menys del que s’esperava d’ell. No va fer el pas endavant que se li exigeix en la seva tercera temporada. Va aparèixer dues vegades en el primer temps i va xutar fora amb l’esquerra, però després se’l va trobar a faltar.

BUSQUETS

Desorientat (5). Va exercir de capità i no va saber dirigir la nau ordenant l’equip i ocupant espais. Va penar l’absència de la majoria dels seus referents sense saber combinar amb Denis, Alcácer o Turan. Tampoc va millorar després amb els altres titulars.

DENIS

Tímid (5). Aconseguirà, algun dia, imposar-se a la majúscula tasca que té d’exercir d’interior al Barça, de substituir Iniesta i de desplegar-se amb autoritat en la immensitat del Camp Nou. Amb una mica més de geni, serà suficient.

TURAN

Intermitent (4). Va tornar a ser l’Arda de l’any passat, el que es creia enterrat. Sense encert en les primeres accions, va perdre aviat la fe i es va desentendre abans d’intentar redreçar la seva actuació, fluixa, que el va conduir a la substitució.

ALCÁCER

Estranyat (5). Es va notar que debutava i que no coneix el joc del Barça encara. Va buscar la profunditat sense que ningú llancés pilotes a l’espai. Esperava rebre en carrera i l’equip juga al peu. Només va poder disfrutar de Messi durant cinc minuts.

NEYMAR

Individualista (6). Va voler exercir de líder dirigint l’atac i, a l’allunyar-se de l’àrea, va deixar l’equip sense verticalitat. Els seus regats mai van transcendir i no va saber explotar les debilitats de Femenía. Amb tot, l’únic que va generar emoció.

MESSI

Esperançador (6).Rebut com el salvador de l’equip, li va faltar temps i empenta després de substituir Denis..

INIESTA

Notícies relacionades

Fred (5). Va entrar per Arda i tampoc va saber trobar espais entre la multitud defensiva que va plantar l’Alabès. 

SUÁREZ

Inofensiu (5). Va aparèixer amb l’1-2 en lloc d’Alcácer sense millorar l’obra del seu company.