Messi viatja a l'Argentina, malgrat tenir molèsties musculars

El davanter del Barça s'unirà a la seva selecció, encara que pendent de l'evolució d'aquests problemes físics

marcosl35313658 football soccer   spanish liga santander   athletic bilbao v160829180644

marcosl35313658 football soccer spanish liga santander athletic bilbao v160829180644 / VINCENT WEST

1
Es llegeix en minuts
MARCOS LÓPEZ / BARCELONA

Leo Messi no ha tingut ni un segon des que va començar la temporada. Després d'escurçar les vacances una setmana, el davanter ha disputat quatre partits de forma consecutiva: el doble duel amb el Sevilla a la Supercopa d'Espanya i les dues primeres jornades de Lliga davant el Betis i l'Athletic. Precisament, a San Mamés, el davanter del Barcelona va notar, com ha confirmat el club, "unes molèsties a l'adductor esquerre".

Messi va acabar el duel contra l'equip de Valverde. Va jugar els 90 minuts. Però va acabar tocat. "Les proves confirmen que Messi té molèsties a l'adductor esquerre", ha revelat el Barcelona, que ha entregat un informe a l'estrella blaugrana. Amb aquest document mèdic sota el braç, Messi viatja a Buenos Aires després de consensuar el diagnòstic d'aquests problemes amb l'Associació de Futbol Argentí (AFA).

Notícies relacionades

Messi va pactar amb Edgardo Bauza, el nou seleccionador argentí, el seu retorn a l'albiceleste. Així es desdia del seu desig de no tornar a jugar-hi més després de perdre la Copa Amèrica. Però aquestes molèsties musculars poden frenar aquest retorn. 

Però no està garantit que Messi pugui jugar davant l'Uruguai del seu gran amic Luis Suárez o contra Veneçuela en dos partits corresponents a la fase de classificació del Mundial 2018 a Rússia. "L'evolució de les molèsties marcarà la seva disponibilitat per disputar aquests partits programats", ha informat el Barcelona.