BARÇA

El commovedor vídeo de l'infantil del Barça consolant els seus rivals

Els nois de Sergi Milà, de només 12 anys, mostren la seva esportivitat amb els abatuts jugadors de l'Omiya Ardija després de derrotar-los en la final de la World Challenge Cup

 

  / @FCBmasia

1
Es llegeix en minuts

Que el futbol actual s'ha convertit en un espectacle de masses en què predominen els interessos comercials i de mercat per sobre dels sentiments i la passió dels aficionats és tan conegut com imparable. Els verdaders protagonistes, els jugadors, són tractats com una mercaderia, i pocs s'esforcen a canviar una imatge de producte que, ben al contrari, ells mateixos s'encarreguen d'explotar per buscar el millor contracte.

És per això que imatges tan esporàdiques i commovedores com les que es van viure ahir sobre la gespa del Nishigaoka Stadium de Tòquio criden l'atenció al desmuntar la teoria que els més petits van camí d'imitar les actituds dels seus ídols i oblidar els valors amb què han sigut educats des de la base. Uns valors molt presents, almenys, en l'infantil B del FC Barcelona, flamant campió de la World Challenge Cup 2016

IGUAL QUE A LA FINAL DEL MIC

Notícies relacionades

L'equip que entrenen Sergi Milà i Òscar Hernàndez es va imposar a l'Omiya Ardija japonès per 1-0 en la final d'aquest torneig internacional infantil gràcies a un gol de Xavi Planas, un dels fitxatges d'aquest estiu. Tot i estar en plena fase d'adaptació al futbol onze, els blaugrana han demostrat la seva superioritat en un torneig en què han guanyat tots i cada un dels partits. Sens dubte, un campionat per celebrar, cosa que, no obstant, van aparcar durant uns segons per consolar els abatuts jugadors nipons.

Imatges que s'han fet virals en poques hores i no és estrany, tenint en compte que els protagonistes amb prou feines tenen 12 anys. Però això no no és casual, ja que aquests mateixos jugadors van actuar de la mateixa manera fa uns mesos després d'imposar-se al Reial Madrid en la final del MIC-Mediterranian Internacional Cup. I és que la celebració sempre pot esperar. Que n'aprenguin.

Temes:

Nens Futbol