BARÇA

El Barça confirma les renovacions de Munir i Samper

Els dos jugadors han arribat a un acord per continuar al club blaugrana fins al 2019

 

  / ALBERT GEA / REUTERS

1
Es llegeix en minuts

El FC Barcelona ha anunciat a través d'un breu comunicat oficial la renovació dels contractes de Munir al-Haddadi i de Sergi Samper. D'aquesta manera es confirma la continuïtat de dos dels principals valors del planter blaugrana ja consolidats en la dinàmica del primer equip que dirigeix Luis Enrique.

Notícies relacionades

El davanter hispanomarroquí, de 20 anys, ha arribat a un acord per als pròxims tres anys, fins al 30 de juny del 2019, amb una clàusula de rescissió fixada en 60 milions d'euros. Per la seva part, el centrecampista barceloní, de 21 anys, firmarà igualment per a les pròximes tres temporades, ampliable a una campanya més. La seva nova clàusula de rescissió serà de 50 milions d'euros. 

Igual que va passar amb Munir l'estiu passat, a Samper se li assignarà dorsal d'una primera plantilla a la qual pertanyerà de ple dret a partir del pròxim curs. Al llarg del matí d'aquest dimarts, tots dos aniran a les oficines del club on està previst que després de la firma participin d'una breu sessió fotogràfica.

Temes:

Futbol