Valdés fitxa pel Middlesbrough

L'exporter del Barça firma per dues temporades amb l'equip que entrena Karanka

valdes karanka

valdes karanka

1
Es llegeix en minuts
J. D. / BARCELONA

El Middlesbrough ha fet oficial el fitxatge de Víctor Valdés. L'exporter blaugrana firmarà per dos anys amb el club que actualment entrena Aitor Karanka, l'antic ajudant de José Mourinho al Reial Madrid. "No es poden imaginar que content que estic perquè no és habitual portar jugadors com ell a equips que acaben de pujar", assegura l'entrenador del 'Boro'.

Valdés, de 34 anys, va acabar el 30 de juny el contracte que havia firmat pel Manchester United, en què va estar inclosa una breu cessió a l'Standard de Lieja, per recuperar-se de la greu lesió de lligaments en la seva última campanya amb el Barça. És el cinquè fitxatge del Middlesbrough, que tindrà com a objectiu salvar la categoria, encara que amb l'exemple del Leicester potser cultivarà més aspiracions.

"Estic molt content perquè ell està realment compromès. Sap, per totes les converses que hem mantingut, per què és aquí i el que pot afegir a l'equip", ha afegit Karanka, que ha donat la benvinguda al cinquè reforç de la temporada. Però ell és el número u en trajectòria i prestigi.

Notícies relacionades

L'entusiasme del club es correspon amb la satisfacció del seu entrenador al desgranar l'historial del meta: 22 títols amb el Barça entre el 2012 i el 2014, una Copa belga (2016), més una Eurocopa i un Mundial amb Espanya.

"És un privilegi haver portat un futbolista com ell a aquest club", subratlla Karanka, que ha oblidat la vella i tensa rivalitat que va mantenir amb el Barça durant el període en què va estar amb Mourinho. També la va oblidar Pedro, quan va fitxar pel Chelsea l'estiu passat al sotmetre's a les ordres del portuguès, i fins i tot Xabi Alonso al fitxar pel Bayern de Guardiola. Tots es tornaran a retrobar en la Premier.