Dani Alves se'n va gratis del Barça, segons confirma Robert Fernández

"Ja ens ho ha comunicat", admet el secretari tècnic del club blaugrana

crmartinez34014031 barcelona s brazilian defender dani alves acknowle160602132035

crmartinez34014031 barcelona s brazilian defender dani alves acknowle160602132035 / JOSEP LAGO

1
Es llegeix en minuts
JOAN DOMÈNECH / BARCELONA

Dani Alves se'n va definitivament del Barça. Ho ha confirmat aquest matí Robert Fernández, secretari tècnic del club blaugrana. "Alves ha decidit marxar. És una decisió personal que acceptem. Ja ens ho ha comunicat", ha anunciat Robert. Se n'anirà, a més, gratis, gràcies a una clàusula que jugador i club van firmar l'any passat sempre que el lateral comuniqués la decisió abans del 5 de juny.

"Alves va renovar l'any però volia sortir lliure. En una negociació no sempre es guanya", ha dit el secretari tècnic sobre els ingressos zero amb la marxa del brasiler. Se l'ha vinculat amb força amb el Juventus.

Notícies relacionades

Fernández ha assenyalat que fitxar ara un lateral no serà una prioritat. "Confiem molt en Aleix Vidal per suplir Alves i també comptem amb la progressió de Sergi Roberto", ha dit. En aquest sentit, sobre els rumors del fitxatge d'Héctor Bellerín, de l'Arsenal, ha indicat que és "un gran jugador format a La Masia, però no contemplem aquesta situació en aquest moment".

Robert Fernández ha indicat també que Javier Mascherano, en canvi, no se n'anirà del Barça. Va deixar entreveure que se li millorarà el contracte.