Luis Suárez té una lesió muscular, però anirà amb l'Uruguai a la Copa Amèrica

El davanter realitzarà la primera part de la rehabilitació a Barcelona i volarà als EUA l'1 de juny

 

  / EFE / CHEMA MOYA

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Les proves mèdiques han confirmat que Luis Suárez té, segons ha informat el Barcelona, "una lesió al semimembranós de la cama dreta", encara que no s'ha anunciat quant temps haurà d'estar de baixa. El club ha confirmat, això sí, que el davanter blaugrana farà la primera part de la recuperació a Barcelona, i té permís a partir de l'1 de juny per volar als Estats Units i incorporar-se a la disciplina de la selecció uruguaiana que participarà en la Copa Amèrica.

Notícies relacionades

"Em vaig espantar, és clar que em vaig espantar". Encara al Calderón, Luis Suárez havia admès que va tenir por al notar aquelles molèsties musculars a la cama dreta, que van fer que es perdés l'última mitja hora de la final de Copa, a més de la pròrroga. L'uruguaià es va espantar i es va posar a plorar. A llàgrima viva a la banqueta de l'estadi de l'Atlètic de Madrid, conscient que corria perill la seva presència també amb la selecció celeste. Després de ser el pitxitxi de la temporada amb el Barcelona (59 gols en 53 partits), el 'nou' que millor ha entès Messi va haver de veure l'últim partit amb llàgrimes als ulls.

Ara confia poder estar a punt amb l'Uruguai pendent de recuperar-se en les tres o quatre pròximes setmanes, tot i que el Barcelona no ha volgut posar data per al seu retorn.