El contracte de Neymar, en PDF

Text del document subscrit entre el jugador brasiler i el FC Barcelona, desvelat per 'Footbal Leaks'

LLEGADA NEYMAR

LLEGADA NEYMAR / © MIGUEL RUIZFCBARCELONA

1
Es llegeix en minuts

La filtració del contracte de Neymar amb el FC Barcelona per part del portal web 'Football Leaks' dóna llum sobre un dels fitxatges futbolístics més controvertits dels últims anys.

El document consta de 15 pàgines, i Football Leaks n'ha difós 13 (text que oferim en PDF). Les dades més reveladores apareixen en el punt de retribucions. 

PRIMA DE FITXATGE DE 8,5 MILIONS

Aquest apartat comença consignant una prima de fitxatge per a Neymar de 8,5 milions d'euros, i a continuació precisa un salari de 5 milions d'euros per temporada, que després es van ampliant amb nombroses clàusules. 

Entre elles, un "premi" d'1.062.500 euros per cada temporada en què el jugador disputi "un mínim del 60% dels partits oficials" del club, 637.500 euros per cada classificació del Barça per a la Champions, i 425.000 euros més per arribar a vuitens de la Lliga de Campions.

425.000 EUROS PER LA PILOTA D'OR

Notícies relacionades

El contracte també estableix diferents quantitats extres per a Neymar en funció dels títols que aconsegueixi el club amb ell, de fins a 1.700.000 euros pel triplet de Champions, Lliga i Copa. El jugador percebrà 425.000 euros més si guanya la Pilota d'Or.

En tot cas, "el club garanteix al jugador que, al final de la cinquena temporada, els ingressos bruts percebuts, en el conjunt de temporades i per tots els conceptes assenyalats [...], no serà inferior a 45.900.000 euros".