El Barça debat l'ús de les xarxes socials a l'equip

La comissió de disciplina del club obre un expedient als socis que van insultar els jugadors en el vol a Gijón

marcosl33077185 gra243  eibar  gipuzkoa   06 03 2016   el defensa 160307204828

marcosl33077185 gra243 eibar gipuzkoa 06 03 2016 el defensa 160307204828 / JAVIER ETXEZARRETA

1
Es llegeix en minuts

Fa temps que hi ha un dossier al departament de comunicació del Barcelona sobre l'ús de les xarxes socials dins de la plantilla blaugrana. Ara, amb la innovació de Gerard Piqué, que ha fet servir Periscope, per expressar directament les seves opinions en aquesta xarxa a través d'una transmissió en directe, i ha arribat fins i tot a involucrar-hi els companys, la directiva ha reobert aquest document per estudiar la situació.

Notícies relacionades

La junta debat l'ús d'aquestes xarxes socials, tenint en compte que el Periscope de Piqué s'ha colat fins i tot a l'avió de l'equip i hi ha fet participar els seus companys (amb alguna excepció) poc abans de sortir de Bilbao després de golejar l'Eibar a Ipurua. A la directiva li encantaria imposar un model per controlar aquests missatges, gestionats ara directament pels futbolistes. Però no ho té fàcil. Piqué, que va atendre la premsa a la zona mixta de l'estadi basc, va connectar en directe amb els seus 12 milions de seguidors.

JUTGE INSTRUCTOR

La comissió de disciplina del Barça ha acordat incoar un expedient disciplinari als socis que van intervenir en l'incident del 17 de febrer passat en el viatge a Gijón quan a l'interior de l'avió van dedicar paraules agressives als jugadors, acusant-los de "mercenaris" i queixant-se, al mateix temps, de no tenir-hi accés. El club ha nomenat fins i tot un instructor, Alejandro Tintoré, membre de la comissió de disciplina, per donar tràmit a l'expedient, investigar els fets i dictar la resolució.