Alves salva l'honor brasiler

Douglas i Adriano es lesionen i queden descartats, amb Rafinha i el sancionat Neymar, de la cita d'Eibar

jdomenech33062015 sant joan despi     05 03 2016         rafinha inc160305191501

jdomenech33062015 sant joan despi 05 03 2016 rafinha inc160305191501

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Dani Alves és l'únic dels cinc brasilers de la plantilla que forma part de l'expedició blaugrana que s'enfrontarà a l'Eibar aquest diumenge (16 hores). Els altres quatre es queden a Barcelona per diferents motius. Només Neymar es perd la cita per acumulació de targetes, mentre que els altres tres futbolistes estan lesionats.

Al contratemps de llarga durada de Rafinha, que aquest dissabte s'ha entrenat amb el grup encara que sense fer-ho al cent per cent, s'hi han unit dues baixes d'última hora. Douglas i Adriano, que habitualment són descartats voluntàriament per Luis Enrique, aquesta vegada prescindeix d'ells per causa de força major: dues lesions. Ivan Rakitic, que arrossega molèsties del fort cop que va patir a Vallecas, està convocat, però el seu concurs és dubtós.

BARTRA SÍ QUE HI VA

Notícies relacionades

Douglas, que tan sols ha disputat en tot el 2016 15 minuts (de 1.620 possibles), pateix una sobrecàrrega al quàdriceps de la cama esquerra, segons ha anunciat el club després de l'entrenament previ al viatge. Adriano, per la seva part, pateix una lesió als adductors de la cama dreta. Davant les absències, Luis Enrique ha incorporat a la sessió els joves del filial Xavi Quintillà i Rodrigo Tarin

Les baixes dels dos defenses brasilers faciliten el retorn a la llista de Marc Bartra, absent d'ella en tres de les sis últimes convocatòries. No obstant, la relació és de 19 futbolistes, de manera que un s'asseurà a la grada.

La convocatòria per a Eibar

DAVANTERS: Messi, Suárez, Munir, Sandro.