L'ACTUALITAT BLAUGRANA

Bartra: "La meva situació al Barça millorarà"

El central blaugrana, que no va ser ni convocat en el clàssic, espera acabar convencent Luis Enrique

Bartra, a l’esquerra, en un entrenament del Barça a Sant Joan Despí.

Bartra, a l’esquerra, en un entrenament del Barça a Sant Joan Despí. / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

Marc Bartra ha valorat la seva situació al Barça després de quedar fora de la convocatòria en el clàssic davant el Madrid. "Em quedo amb el fet que vaig entrar en l'última llista [a la Champions davant el Roma] i vaig jugar. Hi ha molts partits, estic segur que la meva situació al Barça millorarà", ha dit el central en la presentació del projecte 'Batecs per Jarque' al centre esportiu Arsenal de Barcelona. 

Encara que Luis Enrique no compta gaire amb el defensa, Bartra ha preferit mostrar-se optimista. "Queda molta temporada, molt temps per a l'Eurocopa, estic tranquil", ha afegit el central en el context d'una iniciativa destinada a prevenir la mort sobtada en els camps de futbol catalans mitjançant la instal·lació de desfibril·ladors.

REUNIÓ AMB EL TÈCNIC

El defensa català va mantenir una conversa amb Luis Enrique després de la seva absència en el clàssic, però no ha volgut revelar-ne els detalls. "Aquestes coses prefereixo no comentar-les públicament".

Notícies relacionades

Bartra ha elogiat el joc de l'equip i l'ha comparat amb el bloc de l'època de Pep Guardiola. "El futbol és el dia a dia. Si les coses van bé se'n parlen meravelles i quan van malament el contrari. Amb en Pep també es veia aquesta superioritat. El perfil és gairebé el mateix, conservar la pilota i fer ocasions. L'equip ara està a un nivell altíssim"

ELOGIS AL TRIDENT

Bartra també ha valorat el talent dels tres astres de l'atac blaugrana. "És clar que Messi és el millor del món, però 'Ney' i Luis estan molt bé, en el seu millor moment. Quan algun dels tres té la pilota saps que hi haurà una ocasió. Això és molt difícil d'aconseguir en el món del futbol", ha conclòs el central.