Benedito, el flagell de Qatar

Aquest empresari de 51 anys aspira a guanyar per fi la confiança dels socis i desterrar del Barça el seu patrocinador principal

1
Es llegeix en minuts
JORDI TIÓ / BARCELONA

Ningú com Agustí Benedito s'ha significat en la denúncia del patrocini de Qatar, que desitja desterrar d'una vegada del Barça si surt escollit president. Un somni que afronta per segona vegada després de la temptativa del 2010, cita en què inesperadament es va convertir en el segon presidenciable més votat després de Sandro Rosell (va obtenir 8.044 vots). Allò li va donar confiança i força per tornar a intentar-ho i avui, una altra vegada, se cita amb les urnes demanant, ara sí, la confiança definitiva dels socis, als quals promet tornar el seu protagonisme al club.

Empresari de 51 anys, fundador de l'Elefant Blau, juntament amb Laporta, entre molts altres, encara que després el temps els ha separat, Benedito té clar com dirigir el club dels seus somnis, per al qual té un programa clar i pautat després de cinc anys d''oposició' a l'ombra. Avui els socis decidiran si s'ha guanyat, definitivament, la seva confiança.