LES ELECCIONS BLAUGRANA

Laporta: "L'any passat volien fer fora Messi"

El candidat a la presidència del Barça recorda que la junta de Bartomeu va fer "una enquesta per veure què pensava el soci"

1
Es llegeix en minuts
MARCOS LÓPEZ / BARCELONA

"L'any passat volien fer fora Messi. Fins i tot van fer una enquesta per veure què en pensava el soci". Així de contundent s'ha mostrat aquest dimecres Joan Laporta, un dels quatre candidats oficials a la presidència del Barcelona, quan se li ha preguntat per l'actitud de la directiva de Josep Maria Bartomeu amb l'estrella blaugrana. "A les persones se'ls valora per les vegades que s'aixequen, no per les que cauen. Messi té tot el nostre suport i recuperarà l'alegria", ha precisat l'expresident blaugrana (2003-2010).

Laporta, que ha presentat Demetrio Albertini com a nou responsable de relacions institucionals amb la UEFA i la FIFA si guanya les eleccions del 18 de juliol, considera que "a la junta de Bartomeu, Rosell i companyia els preocupava més organitzar amistosos del planter a Qatar que cuidar el futbol base". En aquest sentit, Albertini ha explicat que "els jugadors poden escriure poesia mentre presidents com Laporta escriuen la prosa".

Notícies relacionades

El candidat ha considerat imprescindible millorar les relacions institucionals després de la dura sanció de la FIFA que impedeix al Barça fitxar fins al gener del 2016, càstig que afecta tant Aleix Vidal com Arda Turan, que hauran d'esperar fins al gener del 2016 per debutar. "Albertini jugarà un paper important perquè el Barça ha de mantenir bones relacions amb totes les organitzacions, inclosa la Federació Espanyola de Futbol i el Consell Superior d'Esports", ha afegit.

En aquest sentit, l'expresident ha recalcat que "tot el que ha passat és culpa de la mala política de Bartomeu i Rosell, que han entès la Masia com un negoci" i s'han dedicat a fitxar jugadors en lloc de formar-ne.

Temes:

Joan Laporta