PROJECTES. EQUILIBRI ECONÒMIC

Benedito paralitzarà el projecte Espai Barça

1
Es llegeix en minuts

Agustí Benedito té clar que el projecte Espai Barça, aprovat en referèndum pels socis i que inclou la reforma integral de l'estadi i la construcció d'un nou Palau Blaugrana, no és assumible econòmicament per l'entitat blaugrana. «Ara mateix el club no està prou fort» per assumir un projecte com el d'Espai Barça, ja que només la renovació del Camp Nou està quantificada en 400 milions (600 en total).

Notícies relacionades

«Si ens desviem del camí, podríem posar en risc la independència de l'entitat», va explicar ahir el precandidat, que, per altra banda, sí que es compromet a fer millores a l'estadi per valor de 50 milions d'euros, renovant els lavabos, els serveis de bar i també els accessos al recinte amb la col·locació d'escales automàtiques.

Benedito sí que assumiria la construcció del nou Miniestadi, a la ciutat esportiva, i aixecaria el nou Palau Blaugrana on actualment hi ha el Mini, una obra que no veu factible aixecar pels 90 milions d'euros que preveu la junta sortint. «No es pot construir per menys de 120. No sé com ho calculen ells».