32 personalitats participen en la porra d'EL PERIÓDICO per a la final de la Champions

Tots coincideixen que el Barça guanyarà el partit davant la Juve i aixecarà la Copa d'Europa

Porra final de la Champions. 32 personatges famosos donen el seu resultat per al partit entre el Barça i la Juve. / EL PERIÓDICO

Porra final de la Champions. 32 personatges famosos donen el seu resultat per al partit entre el Barça i la Juve.
El periodista Manel Fuentes participa en la porra de la final de la Champions.
L’humorista Jordi Ríos participa en la porra de la final de la Champions del PERIÒDIC.
L’actriu i humorista Mónica Pérez participa en la porra de la final de la Champions.
La cantant Gisela participa en la porra de la final de la Champions d’EL PERIÓDICO.

/

1
Es llegeix en minuts

Un total de 32 personalitats del món de l'art, la política i l'esport han participat en la porra d'EL PERIÓDICO per a la final de la Champions. Lluint la samarreta que regala aquest diari, tots coincideixen que el Barça aixecarà la Copa d'Europa davant la Juve, el 6 de juny a Roma.

Un dels més optimistes és l'actriu Loles León, que assegura que els blaugranes guanyaran el títol amb 4 o 5 gols i sense que l'equip italià en marqui cap. La intèrpret creu que firmaran els gols Messi, Neymar, Suárez i Iniesta. L'actor Abel Folk també creu que l'equip de Luis Enrique guanyarà per golejada, concretament per 2 a 5. 

Almenys, dos gols

La directora d'escena Carme Portaceli pensa que el resultat serà 1-3 o 2-3. Per la periodista Imma Sust, el marcador acabarà en 2-3 i per Jaume Collboni, l'alcaldable del PSC per a Barcelona, 1-3. Per la seva banda, l'alcaldable del PP, Alberto Fernández Díaz, també aposta per l'1-3. L'escriptor Josep Maria Fonalleras también confia en la victoria del Barça per 1-3.

Notícies relacionades

L'intèrpret Lluís Homar i la cantant Mürfila coincideixen que el Barça s'imposarà a la Juve per 0 a 3. L'actriu Lola Herrera pronostica un 1-3 i Emma Vilarasau creu que el partit acabarà en un 1-2. El músic de Sabor de Gràcia Siscus Carbonell opina com l'actriu catalana i la seva porra és un 1-2.

D'altra banda, tant l'exjugador del Barça 'Milonguita' Heredia, com l'artista Lita Claver ('La Maña') i el director teatral Joan Lluís Bozzo auguren un 0-2 per a la final de la Champions.