L'ACTUALITAT BLAUGRANA

Adriano: "Messi estira el carro, és un incentiu per posar-nos les piles"

El lateral blaugrana admet que està "enfadat per no jugar més" i que escoltarà ofertes si arriben

2
Es llegeix en minuts
MARCOS LÓPEZ / SANT JOAN DESPÍ

Va començar la temporada amb mal peu per uns problemes cardíacs i, una vegada recuperat, la seva participació no és la que voldria. Per a Luis Enrique no és un jugador imprescindible, i per això Adriano Correira té clar que estudiarà les ofertes que li arribin. "Si en un futur hi ha propostes, és clar que les escoltaré juntament amb el meu representant, però de moment fins al final de temporada vull pensar en el Barça i a disfrutar amb l'equip per guanyar títols", ha dit aquest dijous en la roda de premsa després de l'entrenament a la ciutat esportiva.

"Jo sempre estic motivat", ha afirmat el lateral brasiler abans de subratllar: "Estic enfadat per no poder jugar més, com qualsevol jugador. En els entrenaments intento donar el màxim de mi mateix per ser titular. Espero tenir moltes més oportunitats d'aquí a final de temporada". De moment s'ha posat a les ordres del míster per ocupar la banda dreta en cas que el seu compatriota Dani Alves no renovi i tenint en compte que el club blaugrana no podrà fitxar fins al gener del 2016 per la sanció de la FIFA.

"Estic a disposició del que faci falta. Si Dani se'n va, serà una llàstima per a nosaltres i per a l'equip. Ell vol seguir i jo li renovaria per l'amistat que tinc, pel futbolista. Però estic en disposició de jugar de lateral dret", ha afegit Adriano, si bé la seva posició natural és la de lateral esquerre.

Feliços pel gran rendiment

Notícies relacionades

Sobre la situació de l'equip, que encadena 11 victòries consecutives, s'ha mostrat optimista. "Estem contents pel rendiment. Era el que volíem. Estem disfrutant en cada partit i ara s'ha de seguir amb el treball. Estem aconseguint bons resultats i bon futbol una altra vegada", ha explicat. I ha atorgat una gran part del mèrit a Leo Messi, un jugador que, segons la seva opinió, "estira el carro". "Veure Messi així ens fa disfrutar, en cada partit i cada entrenament. És el Leo que coneixem, que sempre heu vist. Fa el mateix que feia, i per a l'equip és una motivació molt bona, és un incentiu per a nosaltres, ens posem les piles", ha detallat.

El pròxim gran repte és l'eliminatòria de Champions a Manchester davant el City, que ha augurat complicada. "Sabem que és un equip molt fort. Ens podria haver tocat en semifinals o a la final. No hi ha favorits i hem de tenir il·lusió. La resistència serà la mateixa o més que l'any passat, i ells tindran ganes de revenja", ha dit.

Temes:

Adriano Messi