CITA NADALENCA

Convocats nou jugadors del Barça i quatre de l'Espanyol per a l'Euskadi-Catalunya

El partit es disputarà el dia 28 a San Mamés i commemorarà el centenari del primer duel basco-català

La samarreta de Catalunya, durant la presentació del partit que enfrontarà la selecció catalana i la d’Euskadi a San Mamés.

La samarreta de Catalunya, durant la presentació del partit que enfrontarà la selecció catalana i la d’Euskadi a San Mamés. / FCF

1
Es llegeix en minuts
JORDI TIÓ / BARCELONA

Nou jugadors del Barça i quatre de l'Espanyol conformen el gruix de la convocatòria anunciada pel seleccionador català de futbol, Gerard López, de cara a l'amistós del dia 28 a San Mamés entre Euskadi i Catalunya, duel per al qual s'han venut més de 35.000, unes 4.000 a Catalunya. El partit servirà de commemoració del centenari del primer enfrontament entre bascos i catalans, disputat el 1915 i que va acabar amb golejada favorable al País Basc (6-1).

Notícies relacionades

"Si poguéssim competir oficialment, segur que seríem protagonistes i estaríem en les fases finals de les Eurocopes i Mundials", ha sentenciat Gerard López, que ha agraït l'interès i la il·lusió dels jugadors per vestir la quadribarrada. La llista del seleccionador la conformen els porters Kiko Casilla (Espanyol) i Jordi Masip (Barça); els defenses Aleix Vidal (Sevilla), Gerard Piqué (Barça), Marc Bartra (Barça), Jordi Alba (Barça), Martín Montoya (Barça), Sergi Gómez (Celta) i Alberto de la Bella (Reial Societat); els centrecampistes Xavi Hernández (Barça), Sergio Busquets (Barça), Sergi Roberto (Barça), Víctor Sánchez (Espanyol), Francisco Medina 'Piti' (Granada) i Sergi Samper (Barça), i els davanters Jonathan Soriano (Salzburg), Gerard Deulofeu (Sevilla), Sergio García (Espanyol), Gerard Moreno (Vila-real), Víctor Álvarez (Espanyol) i Álvaro Vázquez (Getafe).

El partit de San Mamés no serà l'únic enfrontament entre bascos i catalans. El dissabte 27, a Barakaldo, també s'enfrontaran les seleccions femenines i els combinats absoluts de futbol sala masculí.