L'ACTUALITAT BLAUGRANA

Pedro, baixa en l'entrenament per gastroenteritis

Luis Enrique prepara el debut del Barça a la Lliga amb 20 jugadors del primer equip i quatre del filial

Entrenament dels blaugranes per preparar el partit contra l’Elx, amb 20 jugadors del primer equip i quatre del filial. / FC BARCELONA

1
Es llegeix en minuts
MARCOS LÓPEZ / Sant Joan Despí

Pedro es va perdre dilluns passat el trofeu Joan Gamper i la golejada al León mexicà (6-0) perquè tenia una gastroenteritis. I tampoc s'ha pogut entrenar aquest dimecres amb el Barça, en el retorn a la feina per preparar el debut a la Lliga, diumenge al Camp Nou davant l'Elx (21.00 hores). El davanter canari espera reincorporar-se aquest dijous al grup de Luis Enrique, que ha dirigit la sessió matinal amb 20 jugadors del primer equip i quatre del filial: Grimaldo, Samper, Munir --el golejador de la pretemporada, amb quatre gols-- i Sandro.

Vermaelen Ter Stegen han seguit amb el treball específic. En el cas del defensa belga, no hi ha termini per a la seva tornada. De fet, ni tan sols ha completat un dia de treball amb el grup. I en el del porter alemany, estarà dues setmanes fora, just ara quan s'estava debatent la titularitat a la Lliga. Bravo, que ja va sortir a l'onze inicial davant el León, es perfila com l'elegit per Luis Enrique per succeir Valdés a la porteria blaugrana.