L'ACTUALITAT BLAUGRANA

Zubizarreta elogia "el caràcter i la humilitat" de Luis Suárez al demanar perdó

"Els processos de recuperació de qualsevol persona s'inicien a l'assumir l'error", afirma el director esportiu del Barça

1
Es llegeix en minuts
MARCOS LÓPEZ / Barcelona

Andoni Zubizarreta, el director esportiu del Barcelona, ha elogiat aquest dimarts Luis Suárez, el davanter que busca el club blaugrana per potenciar el seu atac. Ho ha fet, segons ell, des del "respecte al Liverpool" i, sobretot, per exalçar el "caràcter i la humilitat" que ha tingut el jugador uruguaià per demanar perdó després de la seva mossegada a Giorgio Chiellini en l'Itàlia-Uruguai de la fase de grups del Mundial del Brasil i la dura sanció de la FIFA.

Notícies relacionades

"Ho diu un que s'ha fet un autogol en un Mundial. No és gens fàcil. I ell ho ha fet. Ha tingut el caràcter i la humilitat per reconèixer l'error. I la humilitat, a més, per demanar disculpes", ha insistit. "Els processos de recuperació de qualsevol persona s'inicien a l'assumir un error. I això serveix tant per al Luis Suárez jugador com el Luis Suárez persona", ha argumentat Zubizarreta quan li han preguntat sobre la qüestió en la presentació d'Ivan Rakitic.

El director esportiu també ha elogiat les característiques futbolístiques del davanter uruguaià. "Tothom sap que és un excel·lent jugador, que ha jugat al Liverpool i no sempre de punta, punta", ha assegurat l'executiu blaugrana. I ha tornat a recordar que "aquesta disculpa l'honra a més com a persona".