Rosell: "Neymar ha costat 57,1 milions i punt"

El president blaugrana demana al jutge que accepti la querella per declarar i trencar la confidencialitat del contracte

El president del Barça demana al jutge que el citi per declarar i detallar les xifres del fitxatge del brasiler. / ATLAS / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
JOAN DOMÈNECH / Barcelona

Sandro Rosell s'ha mostrat contundent a l'hora de desmentir la informació del diari 'El Mundo', que assegura que el Barça va desemborsar 95 milions d'euros pel traspàs de Neymar, en lloc dels 57 que va declarar oficialment el president blaugrana. "Neymar ha costat 57,1 milions i punt", ha remarcat el dirigent, molest per les revelacions dels diversos contractes firmats per l'entitat blaugrana i el davanter, en mans de Pablo Ruz, jutge de l'Audiència Nacional.

El president esperava la pregunta sobre l'estrella per respondre amb contundència. També ha llançat un missatge al jutge. "Amb tot el meu respecte li demano que admeti a tràmit la querella i m'inviti a declarar. Vull explicar-li al senyor jutge tot el que vulgui saber. Tot és legal i absolutament impecable".

"1000 per 100 transparent"

Notícies relacionades

Les qüestions sobre les xifres de Neymar se li han acumulat a la directiva blaugrana, que ha acabat passant olímpicament de les preguntes dels periodistes. "El Barça és 1000 per 100 transparent en tot el que explica. El que passa és que en els contractes de molts jugadors i entrenadors ens demanen que siguin confidencials. Fins que no ens digui un jutge que es pot explicar no podem fer-ho. Trencaríem un contracte. M'encantaria trencar la confidencialitat".

Aquestes han estat les últimes paraules de Rosell. En les següents qüestions, ha irromput el portaveu Toni Freixa per frenar el vendaval sense gaire estil.