LA PRESENTACIÓ DEL NOU FITXATGE BLAUGRANA

Iniesta: "Messi farà millor Neymar. I Neymar farà millor Messi"

"Ell sap on ve, aquí fa molt temps que juguem junts i ho hem guanyat tot", subratlla el centrecampista sobre el brasiler

El centrecampista blaugrana afirma que el davanter brasiler és un dels millors jugadors que hi ha actualment. / periodico

1
Es llegeix en minuts
MARCOS LÓPEZ / Barcelona

"Neymar sap on ve. Aquí fa molt temps que juguem junts i ho hem guanyat tot". El missatge d'Andrés Iniesta és contundent. I el discurs del davanter brasiler, que serà presentat aquest dilluns al Camp Nou, ha anat en aquesta mateixa direcció. La nova estrella blaugrana no s'ha cansat de repetir que "és un honor jugar amb Messi, Xavi, Iniesta...".

Neymar arriba a un Barça que ha conquistat 15 títols en només cinc anys, amb quatre Lligues, dues Champions i dos Mundials de clubs. "Ve al millor lloc on podria anar. Que faci el que sap fer, que ja és suficient. És una grandíssima notícia que puguem comptar amb ell", ha subratllat Iniesta després d'explicar que, "envoltat de la gent que tindrà aquí, cada vegada serà millor". "Ve al millor lloc per seguir creixent", ha afegit.

Notícies relacionades

No només això. Pel centrecampista, Messi serà un capítol essencial en el creixement del jove davanter brasiler, de 21 anys. "És bo que vingui amb aquesta mentalitat humil. Els grans jugadors sempre s'entenen. Leo farà millor Neymar. I Neymar farà millor Leo. Cada un en la seva vida, sempre que sigui dins d'uns codis de respecte al club, i els altres, cap problema", ha assegurat.

Iniesta també ha admès que encara queden assumptes per resoldre. El primer és la continuïtat de Valdés, un dels seus millors amics a la plantilla. "Coneixent Víctor, sabem que estarà al 200% fins a l'últim dia. La millor notícia seria que es quedés", ha dit.

Temes:

Neymar