LA PRESENTACIÓ DE LA NOVA ESTRELLA BLAUGRANA

Bany de masses al Camp Nou

Unes 56.500 persones han ovacionat Neymar, que ha dedicat unes acrobàcies amb la pilota i unes paraules en català als aficionats

Neymar, amb alguns amics, a l’avió privat que l’ha traslladat de Rio a Barcelona.

Neymar, amb alguns amics, a l’avió privat que l’ha traslladat de Rio a Barcelona. / INSTAGRAM NJUNIOR11

2
Es llegeix en minuts
MARCOS LÓPEZ / Barcelona

"Bona tarda a tothom. Estic molt content i molt feliç de ser jugador del Barça". Així, en català, s'ha adreçat Neymar per primera vegada a la seva afició des del centre del Camp Nou, on unes 56.500 persones han anat a la presentació de la nova estrella blaugrana.

"Estic molt emocionat i agraït per jugar en aquest equip. Vinc a sumar i a ajudar Messi a seguir sent per molts anys més el millor del món", ha sentenciat amb humilitat davant un estadi entregat. "Estic complint un somni. Que Déu us beneeixi. Visca el Barça!", ha afegit el davanter, que ha donat la volta d'honor al camp i ha llançat pilotes als aficionats.

Així que va acabar el partit amistós entre Brasil i Anglaterra en el renovat Maracaná (2-2), el davanter va pujar a un avió privat a l'aeroport de Rio de Janeiro que l'ha deixat al Prat per passar menys d'un dia a la capital catalana. Neymar no ha vingut sol. Com ell mateix ha anunciat amb una fotografia al seu compte d'Instagram, l'acompanyen diversos amics, a més de la seva nòvia, l'actriu Bruna Marquezine, i a Barcelona l'esperava la resta de la seva família, ja que tant la seva mare Nadine com la seva germana Rafaella fa dies que busquen casa, si és possible vora el mar.

Agenda plena

Amb una hora de retard sobre l'horari previst, Neymar ha aterrat a l'aeroport del Prat a les 13.02. Després, ha anat a les oficines del club, situades vora el Camp Nou, per fer-se la seva primera foto davant d'un escut gegant. Allà ja l'esperaven nombrosos aficionats. A continuació, la nova estrella s'ha sotmès a la revisió mèdica al centre que el Barcelona té a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí i a l'Hospital del Mar, on ha protagonitzat un nou bany de masses.

Notícies relacionades

Aquesta tarda ha firmat el contracte amb el president Sandro Rosell que l'unirà al Barça fins al 30 de juny del 2018 i, cap a les 18.15 hores ha trepitjat el Camp Nou, vestit amb la nova samarreta blaugrana, però sense dorsal. La següent cita ha estat una multitudinària roda de premsa a l'Auditori 1899 i després, una altra vegada a l'aeroport, cap al Brasil, en aquest cas directament a Goiânia, on s'incorporarà, novament, a la concentració de la seva selecció per preparar la pròxima Copa Confederacions.

El debut del Brasil serà el 15 de juny davant el Japó a Brasília. Allà també lluirà el 10 que li va demanar per a l'amistós de diumenge a Luiz Felipe Scolari, el tècnic brasiler, un número sagrat que anteriorment Neymar només havia portat en una ocasió (un amistós amb Alemanya el 2011), trencant la norma, no escrita, d'usar l'11, el seu dorsal habitual.

Temes:

Neymar