REFORÇ PER AL CAMPIÓ

Jasikevicius: "Des que me'n vaig anar sabia que tornaria"

El base lituà, que torna al Barça 9 anys després, ha rebutjat diverses ofertes del Madrid

Jasikevicius, en la seva presentació amb el directe Joan Bladé.

Jasikevicius, en la seva presentació amb el directe Joan Bladé. / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
ROGER PASCUAL / Barcelona

Sarunas Jasikevicius ha tornat alPalau. Un dels herois de la primeraEurolliga ha trepitjat aquest dilluns, nou anys després, la que mai ha deixat de ser casa seva. El base lituà, de36 anys i que fitxa per una temporada, s'ha tornat a enfundar la samarreta blaugrana amb el dorsal 13 que l'ha acompanyat tota la seva carrera.

"Des que me'n vaig anars tenia clar que tornaria però no creia que trigaria tant. Sé que no jugaré tant com quan me'n vaig anar, però intentaré ajudar per seguir aspirant a tot", ha comentat. Saras ha reconegut que ha rebutofertes blaugranes i del Madrid durant aquests últims anys. "He rebut trucades dels dos, però només he respost a un".

Quatre Eurolligues amb tres equips

Notícies relacionades

Jasikevicius va jugar al Palau del 2000 al 2003 i es va convertir en un ídol de la grada. L'únic jugador que ha guanyatquatre Eurolligues amb tres equips diferents -va aconseguir dues corones més amb el Maccabi de Tel Aviv (2004 i 2005) i el Panathinaikos (2009)- es marca el repte de donar la tercera a una afició que l'idolatra.

"En les dues últimes temporades ha demostrat que manté la qualitat i que segueix sent un jugador molt carismàtic i molt estimat per l'afició", ha explicatJoan Creus, secretari tècnic blaugrana, que ha afegit que Saras alternarà la posició de base i escorta.