Febre nadalenca

Albiol obre la porta a celebrar les campanades al ‘superarbre’ de Nadal de Badalona

L’Ajuntament de Badalona estudia la possibilitat de celebrar la Nit de Cap d’Any a l’arbre del Gorg, tot i que ho veu «massa just»

FOTOGALERIA I Així és el ‘superarbre’ de Nadal de Badalona

REPORTATGE I El model Vigo aterra a les ciutats de la Gran Barcelona per promocionar-se per Nadal

Albiol obre la porta a celebrar les campanades al ‘superarbre’ de Nadal de Badalona

MANU MITRU

1
Es llegeix en minuts
Gerardo Santos
Gerardo Santos

Ubicada/t a Badalona, Santa Coloma, Mataró, Martorell, Esplugues i Vilanova i la Geltrú

ver +

L’Ajuntament de Badalona estudia la viabilitat logística i econòmica de celebrar la Nit de Cap d’Any a peus de l’arbre de Nadal gegant del Gorg. L’alcalde, Xavier García Albiol, va explicar durant la roda de premsa de presentació dels pressupostos del 2024 d’aquest dimarts que «molts veïns» li han demanat que l’Ajuntament munti una celebració de final d’any a la plaça del President Tarradellas, a peus del ‘superarbre’: «Veurem si és factible per a aquest any, si no, ho prepararem per a l’any que ve».

El temps corre en contra per tirar endavant una licitació que possibiliti la realització de l’esdeveniment. A més, no hi ha partida pensada per a això, que fa pensar l’alcalde que, d’haver-hi alguna possibilitat de celebrar el canvi d’any al costat del ‘superarbre’, vindria de la mà de la participació d’algun patrocinador, va explicar Albiol.

Notícies relacionades

Això sí, si es pogués fer, l’alcalde adverteix que seria un acte «relativament curt», que començaria poc abans de les campanades i acabaria poc després, sense grans actuacions musicals ni festa fins entrada la matinada.

Més notícies de Badalona en l’edició local d’EL PERIÓDICO Badalona