Balanç de l’aldarull

Presència d’armes blanques sense detinguts en el ‘tumult fan’ a Badalona per un videoclip de Morad

La pista de bàsquet de Sant Antoni de Llefià va ser testimoni de la tensió viscuda durant la gravació d’un nou audiovisual

NOTÍCIA | Un grup de joves assalten la gravació del videoclip de Morad i Dellafuente a Badalona

Presència d’armes blanques sense detinguts en el ‘tumult fan’ a Badalona per un videoclip de Morad

Televisió de Badalona

2
Es llegeix en minuts
Manuel Arenas
Manuel Arenas

Redactor i coordinador de l'equip d'informació de l'àrea metropolitana de Barcelona

Especialista en històries locales, audiències i informació de l'àrea metropolitana de Barcelona i reporterisme social

Ubicada/t a àrea metropolitana de Barcelona

ver +

L’assalt a càrrec d’un grup de fans al ‘set’ de rodatge a Badalona d’un videoclip dels populars cantants urbans Morad i Dellafuente es va saldar aquest dijous, 16 de novembre, a la nit sense detencions. No obstant, alguns dels joves que van protagonitzar el ‘tumult fan’ sí que anaven proveïts d’armes blanques, segons confirmen fonts policials consultades per EL PERIÓDICO.

La pista de bàsquet del barri de Sant Antoni de Llefià va ser testimoni de la tensió viscuda durant la gravació d’un nou audiovisual dels dos artistes. Fins al punt que el mateix alcalde de Badalona, Xavier García Albiol (PP), hi va fer acte de presència per calmar els ànims, tal com va publicar el regidor al seu perfil de Twitter.

A més de la Guàrdia Urbana de Badalona, les unitats ARRO i BRIMO dels Mossos d’Esquadra, dedicades respectivament a la protecció de persones i a l’ordre públic, també es van mobilitzar, però es van mantenir en un segon pla a causa de la tensió que solen generar les habituals proclames contra els cossos de seguretat de l’artista Morad.

L’artista continua en el dia d’avui ‘desterrat’ dels Blocs Florida de l’Hospitalet de Llobregat, el seu habitual ‘plató de videoclips’, no exempt d’habituals confrontacions amb la Guàrdia Urbana de la segona ciutat més poblada de Catalunya.

Entre els fans de Morad que van intervenir en l’aldarull van ser divisats pels agents de seguretat punyals o mosquetons, sense que en cap cas fossin utilitzats ni resultessin ferits o detinguts.

Una vegada finalitzat l’aldarull, Morad va publicar enigmàticament al seu compte d’Instagram una història advertint que tornarà a Badalona amb una «sorpresa» per al barri.

Seguretat privada «insuficient»

En un primer moment, la gravació del nou videoclip estava prevista per dimarts. Però tal va ser el clima de tensió des que se’n va tenir notícia que es va canviar per al dijous 16 de novembre, quan va acabar sent cancel·lada per motius de seguretat després que els artistes desenvolupessin únicament part de la gravació.

Notícies relacionades

Fonts coneixedores del context de la filmació titllen d’«insuficient» la seguretat privada contractada per cobrir l’acte.

Més notícies de Badalona en l’edició local d’EL PERIÓDICO Badalona