Violacions grupals

Albiol es reunirà aquest divendres amb el conseller Campuzano per abordar les necessitats del barri de Sant Roc

Albiol es reunirà aquest divendres amb el conseller Campuzano per abordar les necessitats del barri de Sant Roc

MANU MITRU

1
Es llegeix en minuts
EFE

L’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, i el conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, es reuniran aquest divendres al migdia per abordar els problemes del barri de Sant Roc de Badalona.

Segons ha informat la Conselleria de Drets Socials aquest dijous, la reunió començarà a les 13.00 hores a la seu del departament. Campuzano ha enviat aquesta setmana una carta a Albiol en què li ha proposat veure’s «com més aviat millor a la seu del departament» per informar l’alcalde de Badalona «de primera mà sobre el conveni del barri de Sant Roc».

«Hem estat treballant entre l’ajuntament i el nostre departament els últims mesos per enllestir l’acord» que necessita el barri per abordar-ne les necessitats, va remarcar Campuzano a l’escrit, i també va assegurar que confiava que l’alcalde entengués la «prioritat d’aquesta trobada».

Per la seva banda, Xavier García Albiol ha acceptat reunir-se amb el conseller per avaluar i abordar els problemes del barri de Sant Roc, alhora que ha advertit que la trobada no ha de quedar únicament en «bones paraules». L’alcalde ha manifestat que, «com no pot ser de cap altra manera», té tota la predisposició a reunir-se amb el conseller i intentar «resoldre la situació que estem vivint en aquest barri».

El barri de Sant Roc s’ha convertit en protagonista les últimes setmanes, ja que alguns dels menors d’edat que presumptament han agredit sexualment nenes a Badalona procedeixen d’aquesta zona de la ciutat.

Notícies relacionades

La Generalitat i l’ajuntament estan pendents de crear un nou conveni per reimpulsar el projecte ‘Bloc a bloc’, que té per objectiu organitzar les comunitats veïnals de Sant Roc, millorar la convivència i detectar tots els casos d’atenció social no identificats pels Serveis Socials.

Més notícies de Badalona a l’edició local d’EL PERIÓDICO Badalona.