Agressió sexual

Els Mossos investiguen una nova violació en grup a una menor a Badalona

Detinguts dos menors per una agressió sexual al Màgic de Badalona

Agressions sexuals Màgic Badalona: la família de la menor violada se n’anirà de la ciutat per les amenaces

Els fets van tenir lloc el dissabte 3 de juny i els presumptes autors també tenen menys de 18 anys

Els Mossos investiguen una nova violació en grup a una menor a Badalona
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El degoteig de casos d’agressions sexuals a Badalona no cessa: nova detenció divendres de dos menors acusats de violar una nena de 13 anys al centre comercial Màgic Badalona. Els Mossos d’Esquadra investiguen una nova agressió sexual múltiple a una menor a Badalona, segons ha avançat ‘La Vanguardia’ i ha confirmat EL PERIÓDICO. Els presumptes agressors també són menors d’edat.

Els fets van passar dissabte a la tarda i la Unitat Central dels Mossos Contra Agressions Sexuals (UCAS) s’ha fet càrrec de la investigació. La menor va ser traslladada després de la denúncia a l’hospital de Can Ruti, on va rebre assistència mèdica i psicològica, com és habitual en aquests casos. Els investigadors han identificat cinc dels presumptes autors de la violació grupal. La policia de la Generalitat no confirma, no obstant, detencions. El grup el formarien entre sis i set adolescents. Les indagacions es duen a terme amb extrema cautela, segons les mateixes fonts. En aquesta ocasió la presumpta agressió sexual ara denunciada no es va produir al centre comercial de Badalona.

Al centre comercial

Els Mossos van detenir la setmana passada dos menors acusats d’una agressió sexual al centre comercial Màgic, tot i que el jutge els va deixar en llibertat vigilada amb mesures cautelars. Es tracta d’una de les quatre agressions sexuals a menors que han tingut lloc en aquest centre comercial des de principis d’aquest curs i que estan sent investigades per la policia.

Notícies relacionades

El cas més mediàtic i que va fer aflorar la resta d’agressions en aquest centre comercial va ser la violació al novembre d’una nena d’11 anys. El vídeo de l’agressió va córrer entre els joves de la ciutat sense que cap adult el parés. El germà de la víctima, que el va destapar, va ser víctima d’assetjament i amenaces de mort. Al final, la família ha decidit anar-se’n de la ciutat. Les agressions sexuals que han tingut lloc en aquest centre comercial han posat de manifest fallades en la prevenció de la violència sexual dels menors. Les xifres d’agressions sexuals comeses per nens de menys de 14 anys s’han duplicat, i també s’han triplicat els adolescents condemnats per violència sexual. 

Llegeix totes les notícies de Badalona a EL PERIÓDICO Badalona.