Un altre ensorrament a Badalona

Un nou enfonsament d’una teulada obliga a desallotjar 16 veïns a Badalona

  • Desallotjades dues famílies de Badalona després de l’ensorrament parcial del sostre de casa seva

  • El futur dels desallotjats d’unes ruïnes de Badalona depèn del fet que la banca els ‘perdoni’ la hipoteca

Un nou enfonsament d’una teulada obliga a desallotjar 16 veïns a Badalona

ALBERT SEGURA / ACN

1
Es llegeix en minuts

Dos dies després de l’enfonsament d’un àtic al barri badaloní de la Lloreda, que va obligar a desallotjar dues famílies, un altre ensorrament, aquesta vegada al barri de la Pau, ha afectat els 16 veïns del número 35 del carrer de Mozart, que van ser desallotjats.

Segons va informar el cos de Bombers de la Generalitat, el succés va tenir lloc aquest dilluns a la tarda, cap a les sis, i va obligar a desallotjar els 16 veïns que ocupaven els sis pisos, vuit famílies, i la planta baixa de l’immoble. La coberta de l’edifici va cedir i es va esfondrar dins del pis superior de la finca, sense haver de lamentar ferits.

Notícies relacionades

Quatre dotacions es van desplaçar al lloc, van apuntalar l’edifici i van revisar els adjacents. El regidor David Torrents, responsable de Protecció a les Persones, va informar del succés en les seves xarxes socials, que es va produir al col·lapsar l’àtic 1a i que també va afectar el pis inferior.

Tots els afectats van ser derivats al Centre d’Urgències i Emergències Socials de Badalona perquè rebessin l’ajuda necessària, tot i que alguns van poder anar a dormir a casa de familiars.

Temes:

Badalona