OPERACIÓ ANTIDROGA

Detenen sis persones en una operació contra el tràfic de drogues al barri de Sant Roc a Badalona

  • A l’interior de les vivendes es van trobar 327 plantes de marihuana, 143 dosis d’haixix i material divers per al cultiu

Detenen sis persones en una operació contra el tràfic de drogues al barri de Sant Roc a Badalona

MANU MITRU

1
Es llegeix en minuts
ACN

La investigació es va iniciar arran de diverses informacions que indicaven que hi havia plantacions de marihuana al bloc de pisos en qüestió. Després de fer gestions de vigilància i control, els agents van poder concretar els domicilis que s’utilitzaven amb aquesta finalitat.

Notícies relacionades

Amb la informació recopilada, els investigadors van sol·licitar l’entrada i indagació al Jutjat d’Instrucció número 5 de Badalona, que va autoritzar la diligència en primer lloc per a quatre domicilis, malgrat que gestions practicades el mateix dia van poder ubicar una cinquena vivenda amb la qual també es va poder relacionar l’activitat.

El balanç final del dispositiu –en el qual van participar una quarantena d’agents del cos– va ser de sis persones detingudes que es relacionen amb delictes contra la salut pública cap al tràfic de drogues. La troballa va permetre intervenir 327 plantes de marihuana, 143 dosis individuals d’haixix, 53 dosis individuals de marihuana i 1.557 grams de cabdells d’aquesta última substància.