Succés local

Dos ferits en una baralla familiar a Badalona, traslladats a Can Ruti i l’Esperit Sant

Un mostrava una ganivetada profunda al tòrax, segons l’atestat policial

L’hospital de Can Ruti de Badalona.

L’hospital de Can Ruti de Badalona.

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una baralla familiar ocorreguda divendres passat al carrer de Vallès de Badalona, al barri de Llefià, es va saldar amb dos cosins ferits, un amb una ganivetada profunda al tòrax segons l’atestat policial. L’altre noi presentava talls a la mà, cara i cos, a més de l’esquena dislocada.

El cas va ser publicitat per l’exalcalde i actual candidat del PP de Badalona Xavier García Albiol, que va distribuir explícites imatges de restes de sang a conseqüència de la baralla.

Els implicats en els fets van ser traslladats als hospitals Esperit Sant de Santa Coloma de Gramenet i Germans Trias (Can Ruti) de Badalona, respectivament.

Segons l’atestat policial, els implicats en els fets guarden vincle familiar amb Rafael González, un exmilitant en la llista del PP d’Albiol el 2019 –i president de l’associació Marxants de Badalona– que a mitjans de febrer ja va estar en el punt de mira al veure’s el seu fill també implicat en una crema de contenidors que el Govern local de Badalona va catalogar d’«organitzada i coordinada».

Per la seva banda, Albiol va catalogar de «política escombraries» les acusacions vetllades en el seu compte d’Instagram, assumint l’increment de contenidors incendiats que denunciava el Govern municipal però desmarcant-se’n.

Notícies relacionades

El primer tinent d’alcaldia Àlex Montornès (ERC), per la seva banda, va insistir en Badalona Comunicació, el mitjà públic de la ciutat, que «el PP té vídeos d’incendis abans que la resta: viu molt bé de la crema de contenidors perquè vol construir el relat d’una ciutat caòtica».

Llegeix totes les notícies de Badalona a EL PERIÓDICO Badalona