Traslladades a l’hospital

Sis persones ferides en un xoc entre un cotxe i un autobús a Badalona

  • Per causes que s’investiguen, cap a les 05.30 hores han xocat en la confluència de l’avinguda Martí Pujol i el carrer Ventura Gassol

Sis persones ferides en un xoc entre un cotxe i un autobús a Badalona
1
Es llegeix en minuts
EFE

Sis persones –quatre passatgers i dos conductors– han sigut traslladades a diferents centres hospitalaris amb ferides menys greus després d’una col·lisió la matinada d’aquest dilluns entre un turisme i un autobús a Badalona (Barcelonès). Per causes que s’estan investigant, poc abans de les 05.30 hores han xocat, a la confluència de l’avinguda Martí Pujol i el carrer Ventura Gassol de Badalona, un cotxe i un autobús en el qual viatjaven sis passatgers.

A conseqüència de l’accident, han resultat ferits menys greus quatre dels sis passatgers i els conductors dels dos vehicles, segons han informat Efe fonts dels Bombers de la Generalitat.

Després de ser atesos in situ per sanitaris del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i pels Bombers, quatre dels passatgers han sigut evacuats a l’Hospital Municipal de Badalona, el conductor del turisme ha sigut traslladat a l’Hospital Germans Trias i Pujol (Can Ruti) de Badalona, mentre que el conductor de l’autobús ha sigut traslladat a la mútua de l’empresa.

Els Bombers han rebut l’avís del sinistre a les 05.29 hores d’aquest dilluns, i fins allà s’hi han desplaçat dues dotacions del cos que han actuat durant una hora aproximadament, temps en què han atès els passatgers, han netejat la calçada i han revisat els vehicles.

Notícies relacionades

També s’han desplaçat al lloc de l’accident diverses patrulles de la policia local i ambulàncies del SEM.

Llegeix totes les notícies de Badalona a EL PERIÓDICO Badalona