Les claus de l’esdeveniment

Cavalcada de Reis 2023 a Badalona: recorregut i horaris

Ses Majestats d’Orient desfilaran amb els seus seguicis per Badalona per repartir caramels abans de donar pas a la nit més màgica de l’any

Cavalcada de Reis 2023 a Badalona: recorregut i horaris

Jordi Otix

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Reis d’Orient recorreran aquest 2023, com cada any, els carrers de Badalona el dia 5 de gener. Amb les restriccions de la pandèmia de la covid-19 ja enrere, els ajuntaments podran celebrar aquest any les respectives cavalcades sense preocupar-se que la Generalitat o l’Estat apliquin limitacions que puguin afectar l’esdeveniment en l’últim moment.

D’aquesta manera, Ses Majestats d’Orient desfilaran amb els seus seguicis pels carrers de Cornellà per repartir caramels i recollir les cartes dels nens i nenes més endarrerits abans de donar pas a ‘la nit més màgica de l’any’.

Pots consultar el recorregut de la cavalcada de Reis 2023 a Badalona al mapa següent.

Els Reis d’Orient arribaran al moll de la Capitania de la ciutat a bord del barco ‘Ciutat de Badalona’ el mateix dijous 5 de gener, a les 16.30 hores, moment en què es farà la rebuda a Ses Majestats d’Orient.

Els Reis iniciaran el seu recorregut pels carrers del centre de Badalona a les 18.00 hores, quan sortiran de l’avinguda de Pius XII a la cantonada amb Ramiro de Maeztu.

Ses Majestats continauran per: Marquès de Sant Mori (18.15 h); Juan Valera (18.45 h); Alfons XIII (19.00 h); Francesc Macià (19.30 h), carrer de la Creu (19.30 h); Francesc Layret / plaça de la Vila (20.00 h); Francesc Layret, amb carrer de Prim (20.15 h), i el final de la cavalcada serà al carrer de Sant Bru a la cantonada amb la Riera de Canyadó (20.45 h).

Més activitats

Els dies 29 i 30 de desembre i 2, 3 i 4 de gener, de les 17.00 a les 21.00 hores, al parc de Can Solei i Ca l’Arnús, té lloc el Campament Reial, un espai màgic on es poden veure les comparses artístiques que participaran en la cavalcada de Reis.

A més, els dies 2, 3 i 4 de gener, de les 17.00 a les 21.00 hores, a la Nau 3 - l’Escorxador, es pot visitar la Fàbrica de Joguines dels Turnemis.

Notícies relacionades

La Fàbrica és l’espai on s’encarreguen, es construeixen i s’empaqueten els regals que es repartiran durant la nit de Reis a Badalona, el 5 de gener.

Més notícies de Badalona a l’edició local d’EL PERIÓDICO