D’ús gratuït

Badalona obre una ludoteca per facilitar les compres nadalenques als pares de la ciutat

  • L’espai està ubicat a l’interior del Teatre Zorrilla amb entrada pel carrer del Mar i està pensat per a nens d’entre 3 i 10 anys

Badalona obre una ludoteca per facilitar les compres nadalenques als pares de la ciutat

Ayuntamiento de Badalona

1
Es llegeix en minuts
EFE

El departament de Comerç de l’Ajuntament de Badalona (el Barcelonès) ha posat en marxa una ludoteca infantil per facilitar les compres durant les festes de Nadal, que estarà operativa fins al 4 de gener.

Segons va informar aquest dimecres l’ajuntament en un comunicat, l’espai està ubicat a l’interior del Teatre Zorrilla amb entrada pel carrer del Mar i està pensat per a nens d’entre 3 i 10 anys.

La ludoteca infantil, d’ús gratuït, està oberta entre dos quarts d’onze i les dues i de dos quarts de cinc a vuit de la tarda, els dies 28 i 30 de desembre del 2022, i el 2, 3 i 4 de gener del 2023.

Notícies relacionades

El tinent d’alcalde i regidor de l’Àmbit de Protecció Social a les Persones i Impuls Comercial, David Torrents, va manifestar que l’objectiu d’aquest servei és que durant les festes «les persones puguin anar a comprar amb més tranquil·litat mentre els nens passen una bona estona jugant en un espai controlat i, alhora, beneficiar el comerç de la ciutat».

Més notícies de Badalona a l’edició local d’EL PERIÓDICO