Deute històric

Comença el procés per descontaminar el solar on es construirà l’Escola Badalona Port

  • El centre passarà a ser de dues línies i constarà d’una planta baixa més dues plantes, amb una construcció i disseny modular industrialitzat

Comença el procés per descontaminar el solar on es construirà l’Escola Badalona Port

Ayuntamiento de Badalona

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una vegada aprovades les partides d’inversions de gairebé set milions d’euros, l’Ajuntament de Badalona (Barcelonès) ha contractat l’empresa encarregada de realitzar un estudi exhaustiu dels costos i dels mesuraments que permetrà conèixer l’import econòmic de la descontaminació del terreny on s’ha de construir la nova Escola Badalona Port.

L’empresa adjudicatària és Tubkal Ingeniería SL, que des del mes d’octubre porta a terme la caracterització prèvia, mostreig i anàlisi dels sòls per a la redacció del projecte executiu.

La finalització d’aquest projecte està prevista a principis de l’any vinent i «permetrà portar endavant la licitació de l’obra de construcció de la nova Escola Badalona Port», situada entre els carrers de Tortosa, el carrer de Monturiol i l’avinguda d’Eduard Maristany, en un solar de 7.273 metres quadrats.

L’escola passarà a ser de dues línies i constarà d’una planta baixa més dues plantes, amb una construcció i disseny modular industrialitzat.

Deute històric

La segona tinent d’alcaldia i regidora de l’àmbit d’Educació, Aïda Llauradó, ha recordat que «es tracta d’una competència de la Generalitat que estem tirant endavant des de l’ajuntament amb recursos municipals gràcies al finançament que hem aprovat en el nostre mandat».

Notícies relacionades

«Per fi estem desbloquejant un deute històric amb la comunitat educativa de Badalona que fa anys que s’arrossega», ha dit la regidora.

Més notícies de Badalona a l’edició local d’EL PERIÓDICO