Festival de curtmetratges de Badalona

L’ACN i Badalona Comunicació firmen un acord per a la difusió de la 48a edició del Filmets

  •  L’agència passarà a ser mitjà col·laborador del certamen, que es farà del 21 al 30 d’octubre

L’ACN i Badalona Comunicació firmen un acord per a la difusió de la 48a edició del Filmets

ACN

1
Es llegeix en minuts
ACN

 L’Agència Catalana de Notícies (ACN) i Badalona Comunicació han firmat un acord de col·laboració per potenciar la difusió d’informacions que es generin en el marc de la 48 edició del Filmets Badalona Film Festival, que tindrà lloc del 21 al 30 d’octubre. Iu Forn, director de l’ACN, i Josep Viñeta Balsells, conseller delegat de Badalona Comunicació, han firmat aquest conveni que reconeixerà l’agència com a mitjà col·laborador del certamen.

Forn ha manifestat després de firmar l’acord que «la voluntat de l’ACN és ser present a tot el territori i en tots els àmbits. Per això és important firmar aquest conveni amb Filmets i col·laborar en la difusió de les activitats del festival», ha assegurat.

Notícies relacionades

Per la seva banda, el conseller delegat de Badalona Comunicació, Josep Viñeta Balsells, ha explicat que «aquest conveni permet que l’agència de notícies pública de Catalunya sigui mitjà col·laborador del festival Filmets. Per progressar i créixer cal anar sumant, i l’acord amb l’ACN ens satisfà molt en aquest sentit».

Llegeix totes les notícies de Badalona a EL PERIÓDICO Badalona