Política municipal

Aïda Llauradó serà la candidata d’En Comú Podem per a Badalona el 2023

  • Les assemblees de Badalona en Comú i Podem Badalona han ratificat la candidatura de Llauradó, que ja va ser alcaldable en les eleccions municipals del 2019

Aïda Llauradó serà la candidata d’En Comú Podem per a Badalona el 2023

Badalona En Comú Podem

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aïda Llauradó, actual tinenta d’alcalde d’Educació, Feminismes, LGTBIQ+, Ciutadania, Participació i Agenda 2030, ha sigut elegida alcaldable d’En Comú Podem per a Badalona (Barcelonès) en les municipals del 2023. Així ho va donar a conèixer aquest dijous el grup municipal, que actualment compta amb dos representants al consistori badaloníRosa Trenado i la mateixa Llauradó–.

Les assemblees de Badalona en Comú i Podem Badalona han ratificat la candidatura de Llauradó, que ja va ser alcaldable en les eleccions municipals del 2019, i la candidatura conjunta de les dues organitzacions.

«Hem vingut a donar estabilitat a la ciutat davant moments convulsos. Allà on hi ha hagut dificultats hem donat la cara per una aposta transformadora i progressista. L’estabilitat passa per consolidar un projecte a llarg termini centrat en la vida», va remarcar Llauradó en la roda de premsa d’aquest dijous.

Notícies relacionades

Aïda Llauradó va arribar a ser alcaldessa accidental de la ciutat després que el llavors alcalde, Álex Pastor (PSC), dimitís després de ser detingut per conduir ebri i agredir els Mossos d’Esquadra durant el confinament per la primera onada de la covid-19, a finals d’abril. El 12 de maig del mateix any, tanmateix, el bastó de comandament va passar a Xavier García Albiol (PP) després de ser elegit per minoria simple en el ple d’investidura convocat després de la dimissió de Pastor.

Llegeix totes les notícies de Badalona a EL PERIÓDICO Badalona