Política municipal

Albiol fitxa l’exdiputat de Ciutadans David Mejía per al PP de Badalona

  • L’ha incorporat a l’equip amb el qual pretén recuperar l’alcaldia, que va perdre després que l’oposició presentés una moció de censura

  • «Em sento plenament identificat amb el projecte de Xavier García Albiol i del PP a Badalona», assegura Mejía

Albiol fitxa l’exdiputat de Ciutadans David Mejía per al PP de Badalona

Cedida a la ACN por el PP

1
Es llegeix en minuts
EFE
ACN

El líder del PP de Badalona (Barcelonès), Xavier García Albiol, ha fitxat l’exdiputat de Ciutadans David Mejía i l’ha incorporat a l’equip amb el qual pretén recuperar l’alcaldia d’aquesta ciutat, que va perdre després que l’oposició presentés una moció de censura arran de la seva aparició als ‘papers de Pandora’ vinculat a una societat a Belize.

En un comunicat, l’exalcalde, a qui va substituir el socialista Rubén Guijarro, ha defensat que aspira a recuperar l’alcaldia gràcies a «un projecte transversal, que va més enllà de les seves sigles polítiques».

Mejía, nascut a Barcelona el 1984, va ser diputat de Ciutadans al Parlament entre 2015 i 2021, i està vinculat amb Badalona –on va estudiar i va jugar a bàsquet– per part de la seva família materna. Mejía va formar part de les Noves Joventuts del PP, a través de les quals va ser elegit regidor a Vilassar de Mar, però va trencar el carnet i es va afiliar al partit liberal, i es va convertir en responsable de comunicació de la formació, diputat del Parlament en les legislatures VI i VII. En aquella etapa, va ser president de la comissió de control dels mitjans de comunicació públics i portaveu del grup parlamentari.

Notícies relacionades

«Em sento plenament identificat amb el projecte de Xavier García Albiol i del PP a Badalona, i aportaré tot el meu coneixement per aconseguir que els veïns li atorguin una majoria suficient a les eleccions municipals per governar», ha assegurat Mejía.

Més notícies de Badalona a l’edició local d’EL PERIÓDICO