Salvament marítim

El Port de Badalona acull una setmana de portes obertes per visitar el veler ‘Astral’ d’Open Arms

  • Voluntaris de l’oenagé de Badalona explicaran la història, els projectes portats a terme i el context actual de la situació de diferents regions on operen

El Port de Badalona acull una setmana de portes obertes per visitar el veler ‘Astral’ d’Open Arms
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Port de Badalona (Barcelonès) ha decidit tancar el 2021 amb una setmana de portes obertes al veler ‘Astral’ de l’oenagé badalonina Open Arms, amb seu operativa en aquest port. De fet, és el port base del veler dedicat al salvament marítim des dels inicis de l’entitat, el setembre del 2015.

Concretament, es repeteix el format d’oferir visites a escoles els dies lectius, de dilluns a divendres, en franges horàries per grups bombolla de 10 a 14 h i de 16 a 18 h. Les franges de la tarda s’ofereixen de forma lliure i també, en el seu cas, organitzades per a casals i centres oberts. Durant el cap de setmana, el dissabte 18 i el diumenge 19 de desembre es manté l’horari dels dies feiners i les visites es faran per grups de 15 persones i amb el compliment de la mascareta i l’hidrogel.

Des del port assenyalen que els voluntaris de l’oenagé de Badalona explicaran la història, missió, projectes i context actual de la situació, tant a Lesbos, com al Mediterrani central i ara als països d’origen, com el Senegal.

Reserves

Les reserves de grups es formalitzen al correu electrònic education@openarms.es. L’entitat situarà també a la porta del veler una carpa amb una petita mostra dels objectes de marxandatge que ofereix per ajudar al sosteniment econòmic de la fundació i que planteja com un regal de Nadal.

Notícies relacionades

Aquestes accions formen part del conveni de col·laboració entre la Fundació Proa i l’Ajuntament de Badalona a través de Marina de Badalona SA, en què es fixen una sèrie de contraprestacions de retorn social als beneficis rebuts en favor de l’oenagé.

Més notícies de Badalona a l’edició local d’EL PERIÓDICO