Durant un any

Albiol atura les queixes del CB Sant Josep ressituant-lo en altres equipaments de Badalona

El Govern local respon a les mobilitzacions de l’equip i li atorga un any de marge per efectuar les obres del seu poliesportiu

Albiol atura les queixes del CB Sant Josep ressituant-lo en altres equipaments de Badalona

CB Sant Josep

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Tot just 48 hores després de la mobilització del Club de Bàsquet Sant Josep a Badalona per la reobertura del pavelló de l’equip, el Govern municipal de la ciutat catalana mou fitxa.

El conjunt podrà continuar jugant en altres equipaments de Badalona durant l’any vinent, temps de marge que l’Executiu local li atorga per executar les obres pertinents al seu pavelló. Segons anuncia l’Ajuntament de Badalona, la proposta provisional ha sigut ben rebuda per la Federació Catalana de Bàsquet.

La nova pista esportiva de Pere Martell, que tindrà un cost de 100.000 euros, així com la cessió de diferents pistes esportives en escoles municipals, donaran cobertura als equips inferiors del CB Sant Josep, que continuaran lluint la samarreta del club groc i lila.

Quant als equips que militen en lligues preferents –infantil, adete i júnior-, que requereixen un pavelló cobert per a la celebració dels partits oficials, el Badalona Bàsquet Club (BBC) els assumirà i d’aquesta manera poden jugar a les seves instal·lacions de Badalona.

«Mesura provisional»

El consistori local puntualitza que «es tracta d’una mesura provisional, només per a aquesta temporada», i «en cap cas» suposa la pèrdua de cap dret esportiu per al CB Sant Josep. A més, el BBC assumeix l’estructura esportiva del CB San Josep de forma temporal per a aquesta temporada.

Notícies relacionades

D’aquesta manera, insisteixen fonts municipals, «el CP Sant Josep disposa de tot un any per fer les obres necessàries al seu pavelló d’acord amb la llicència sol·licitada i que permeten l’obertura de la instal·lació» una vegada transcorregut aquest termini.

Més notícies de Badalona a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Ajuntaments