Es recuperarà a casa

Dolors Sabater rep l’alta hospitalària després d’una setmana ingressada per Covid

  • La CUP ja va apuntar que la previsió era que passés només uns dies hospitalitzada

  • Sabater continuarà recuperant-se des de casa i «s’hi incorporarà progressivament»

La diputada de la CUP, Dolors Sabater, durante el debate de investidura de Pere Aragonès.

La diputada de la CUP, Dolors Sabater, durante el debate de investidura de Pere Aragonès. / Ferran Nadeu

1
Es llegeix en minuts

La presidenta del grup de la CUP al Parlament i exalcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, ha rebut aquest divendres l’alta hospitalària després de passar vuit dies ingressada a l’Hospital Municipal de Badalona per Covid. Així ho ha anunciat Sabater en un missatge en el seu compte de Twitter, en el qual també ha expressat que és «imprescindible enfortir» l’«estructura vital» que representa la sanitat pública.

«Les autèntiques estructures d’estat són les que estan al servei de la vida, de la llibertat i dels drets. Impossible passar per les mans de la sanitat pública sense quedar profundament agraïda», ha manifestat.

Sabater va ingressar a l’Hospital Municipal de Badalona, ciutat d’on va ser alcaldessa, el 8 d’abril per «la necessitat d’oxigen», tot i que en llavors la CUP ja va apuntar que la previsió era que passés només uns dies hospitalitzada.

Notícies relacionades

Després de rebre l’alta, Sabater continuarà recuperant-se des de casa i «s’incorporarà progressivament a la tasca parlamentària», segons ha informat aquest divendres la CUP en un comunicat.

Més notícies de Badalona a l’edició local d’EL PERIÓDICO