Després d’ingressar a Can Ruti

Companys i professors del menor de Badalona mort en una baralla participen en un minut de silenci a la plaça de la Vila

Albiol: «Alguna cosa no fem bé, no pot ser que un menor de 14 anys vagi pel carrer amb una navalla»

Companys i professors del menor de Badalona mort en una baralla participen en un minut de silenci a la plaça de la Vila
1
Es llegeix en minuts

Companys i professors de l’institut on estudiava el menor de Badalona (Barcelonès) que va morir aquest dilluns han participat en el minut de silenci a la plaça de la Vila de la localitat barcelonina convocat pel consistori en senyal de rebuig de la violència i en solidaritat amb els seus familiars.

El jove, ferit en una baralla, va ingressar en estat crític a l’Hospital Germans Trias i Pujol (Can Ruti) on va morir dimarts. L’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, ha afirmat que els fets «demostren que alguna cosa en la nostra societat falla», ja que «que un noi amb 14 anys tingui una navalla pel carrer i la clavi a una altra persona per un tema frívol com una discussió per una noia, demostra que la societat està descol·locada».

Albiol ha explicat després del minut de silenci que desitja que l’agressor de «Jonathan» sigui «detingut al més aviat possible i que aquest incident no es torni a repetir mai més». «Hem de reflexionar, i la reflexió va més enllà de Badalona», ha asseverat.

Notícies relacionades

L’alcalde ha conversat amb els companys del menor, que ha dit que estaven «afectats, en estat de xoc.» Va afegir que l’agressor està identificat, que és un menor de 14 anys, i s’ha mostrat convençut que «aviat passarà a disposició de la justícia».

Més notícies de Badalona a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA